FFMP211
Описание
Информация для заказа
Sensor-specific data | |
---|---|
Measuring Range | 0...400 bar |
Measurement Type | relative |
Maximum overload pressure | 800 bar |
Bursting pressure | 1600 bar |
Adjustable Range | 4...100 % |
Medium | Liquids, gases |
Switching Hysteresis | 2 % |
Measuring error | <{} ± 0,5 % |
Temperature Drift | 0,025 %/K |
Environmental conditions | |
Temperature of medium | -25...80 °C |
Ambient temperature | -25...80 °C |
EMC | DIN EN 61326-2-3 |
Shock resistance per DIN IEC 68-2-27 | 30 g / 11 ms |
Vibration resistance per DIN IEC 60068-2-6 | 20 g (10...2000 Hz) |
Electrical Data | |
Supply Voltage | 16...32 V DC |
Current Consumption (Ub = 24 V) | <{} 60 mA |
Switching Outputs | 2 |
Response Time | 30 ms |
Switching Output/Switching Current | <{} 250 mA |
Switching Output Voltage Drop | <{} 2 V |
Resolution | 10 bit |
Short Circuit Protection | yes |
Reverse Polarity Protection | yes |
Protection Class | III |
Mechanical Data | |
Setting Method | Menu |
Housing Material | PBT{} PC{} FKM |
Material Control Panel | Polyester |
Material in contact with media | 1.4435{} 1.4404 |
Degree of Protection | IP67 * |
Connection | M12 ? 1{} 4-pin |
Process Connection | G 3/8"{} |
Output | |
PNP NO/NC switchable | yes |
Connection Diagram | |
Ctrl. Panel | |
Dimensioned Picture | |
All dimensions in mm (1 mm = 0.03937 Inch) |
По вопросу интересующей Вас продукции, пожалуйста, свяжитесь с нами:
8 (029) 555-8-000 | |
8 (044) 555-8-000 | |
8 (017) 255-8-000 |
Или отправьте нам запрос на e-mail: zapros@filfar.by
- Цена: Цену уточняйте
ООО «ФилФар Технолоджи»
220036, г. Минск, ул. Западная, д.13, к.519
Номер в Торговом реестре/Реестре бытовых услуг: 220993, Республика Беларусь
УНП: 192123248
Регистрационный орган: Минский горисполком
Дата регистрации компании: 18.09.2013
Ссылка на свидетельство/лицензию
Режим работы:
День | Время работы |
---|---|
Понедельник | 09:00-17:00 |
Вторник | 09:00-17:00 |
Среда | 09:00-17:00 |
Четверг | 09:00-17:00 |
Пятница | 09:00-17:00 |
Суббота | Выходной |
Воскресенье | Выходной |